Galerie FOTO/VIDEO  România sub nămeţi. Traficul este de coşmar pe şosele

Aproape jumătate din ţară este încă sub cod galben de ninsori, cauzând accidente rutiere în lanţ. Centrul Infotrafic din cadrul IGPR anunţă că sâmbătă la ora 15.00 erau zece drumuri naţionale cu circulaţie închisă din cauza condiţiilor meteo

1775 afișări
Imaginea articolului România sub nămeţi. Traficul este de coşmar pe şosele

România sub nămeţi. Trafic de coşmar pe şosele

După cum se observă în filmare, două automobile s-au răsturnat între Brăila şi Buzău.  

Într-o fotografie din galerie se poate observa o cisternă încărcată cu lapte care s-a răsturnat pe DN 13E, în localitatea Reci, din judeţul Covasna. 

La Cozia, poliţiştii au depus eforturi să salveze familii a căror automobile au fost blocate în zăpadă. 

De la IGPR avem imagini cu forţele de intervenţie care îndepărtează crengile şi zăpada ce pot perturba circulaţia auto în Prahova. 

Pe A1 şi în Judeţul Brăila, sunt imagini cu excavatoare care îndepărtează zăpada. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici