Românii renunţă la concedii sau îşi scot vacanţele la vânzare pe internet - VIDEO

"Cedez urgent bilete în Grecia la jumătate de preţ!". S-au umplut rubricile de mică publicitate cu anunţurile unor români disperaţi că s-a ales praful de planul lor de concediu. Din ce în ce mai multe persoane realizează că nu mai au cum să ajungă în vacanţă, aşa că încearcă să îşi recupereze măcar o parte din banii lăsaţi la agenţia de turism, informează Incont.ro

116 afișări
Imaginea articolului Românii renunţă la concedii sau îşi scot vacanţele la vânzare pe internet - VIDEO

Românii renunţă la concedii sau îşi scot vacanţele la vânzare pe internet (Imagine: Andrei Iliescu/Mediafax Foto)

Imediat ce gaăsesc un client, cei care îşi vând vacanţa trebuie să meargă la agenţie pentru a schimba numele de pe bilete.
Fiecare touroperator însă are propriile lui reguli: în timp ce unii vă permit transferul cu 48 de ore înainte de plecare, alţii acceptă şi termenul de două săptămâni.

Citeşte mai multe despre vacanţele scoase la vânzare pe internet pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici