Romgaz anunţă că preţul gazelor nu va creşte după liberalizarea pieţei

Romgaz a dat asigurări, luni, că preţul gazelor nu va creşte după liberalizarea pieţei, din 1 iulie 2020, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

812 afișări
Imaginea articolului Romgaz anunţă că preţul gazelor nu va creşte după liberalizarea pieţei

Romgaz anunţă că preţul gazelor nu va creşte după liberalizarea pieţei

Romgaz a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că nu a identificat niciun motiv real ca după liberalizarea pieţei, la 1 iulie, să existe creşteri de preţ.

Mai mult, Romgaz anunţă că începând cu data de 1 iulie va continua să asigure cantitatea necesară aprovizionării cu gaze atât pentru furnizorii consumatorii casnici, cât şi pentru clienţii industriali.

„Romgaz continuă politică de dezvoltare şi implicare pe piaţă de furnizare gaze pentru ambele categorii amintite anterior. Interesul nostru de a rămâne un jucător activ şi implicat este manifestat prin acţiunile şi politicile investiţionale pe care le avem, continuând să fim preocupaţi de siguranţă în furnizare şi de dezvoltarea pieţei româneşti de gaze naturale”, a declarat Adrian Volintiru, directorul general al Romgaz.

Preţurile gazelor au fost limitate de OUG 114/2018. Din 1 iulie 2020, tarifele nu vor mai trebui aprobate de Autoritatea de Reglementare în domeniul energiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici