Rosal Grup: Valoarea cardurilor de alimentare de care ar fi beneficiat Apostu este nereală

Societatea Rosal Grup a susţinut, miercuri, că valoarea cardurilor de alimentare cu carburanţi aparţinând companiei, estimată de DNA la 150.000 de lei şi de care ar fi beneficiat Sorin Apostu, este nereală.

148 afișări
Imaginea articolului Rosal Grup: Valoarea cardurilor de alimentare de care ar fi beneficiat Apostu este nereală

Sorin Apostu (Imagine: Raul Stef/Mediafax foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Rosal Grup, suma de 150.000 de lei menţionată de DNA Cluj este nereală.

"Cu privire la folosul material necuvenit de care a beneficiat inculpatul Sorin Apostu prin utilizarea cardurilor de alimentare aparţinând Rosal Grup, suma menţionată de 150.000 de lei este nereală, deoarece din momentul emiterii acestor carduri şi până în momentul de faţă valoarea totală a tranzacţiilor însumează 18.787 de lei. Conducerea Rosal Grup face cercetări pentru a stabili momentul în care cele două carduri au ajuns la Primăria Cluj-Napoca pentru a se cuantifica cât la sută din valoare a fost folosită pentru alimentarea autovehiculelor Primăriei şi cât la sută de autovehiculele societăţii noastre", se arată în comunicat.

În motivarea deciziei Curţii de Apel Cluj la măsura prelungirii mandatului de arestare preventivă cu 30 de zile a lui Sorin Apostu şi a omului de afaceri Călin Stoia se arată că procurorii DNA au susţinut că Apostu a beneficiat din iunie 2010 de carduri de alimentare cu carburanţi plătite de SC Rosal Group SA, în valoare de peste 150.000 de lei.

Curtea de Apel Cluj a prelungit cu 30 de zile, luni seară, mandatul de arestare pentru primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, suspendat din funcţie după ce a fost arestat pentru luare de mită, şi a omului de afaceri Călin Stoia, director general al Brantner România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici