Rudele lui Mailat spun că sunt distruse de decizia instanţei

Rudele lui Romulus Mailat, românul condamnat la 29 de ani de închisoare pentru uciderea, tâlhărirea şi agresarea sexuală a Giovannei Reggiani, spun că sunt distruse de verdictul instanţei şi susţin că tânărul este nevinovat şi că martorul acuzării ar fi primit bani în schimbul declaraţiei.

32 afișări
Imaginea articolului Rudele lui Mailat spun că sunt distruse de decizia instanţei

Rudele lui Mailat spun că sunt distruse de decizia instanţei

Familia lui Romulus Mailat, din Sibiu, crede în continuare că tânărul nu are nicio vină şi că nu ar fi putut să omoare pe cineva.

În localitatea sibiană Vurpăr, unde locuieşte tatăl lui Romulus Mailat, unii săteni cred că Emilia Neamţu, martorul acuzării, ar fi primit bani ca să dea declaraţii împotriva lui Mailat la tribunal.

"Zice că Neamţu Emilia ar fi luat o mie de euro pentru treaba asta. Mă doare foarte, foarte mult. Nu vă pot explica, că, de câte ori văd, plâng la televizor", a declarat tatăl lui Romulus Mailat, care este convins de nevinovăţia fiului său.

La rândul său, bunica sibianului condamnat că a ucis-o pe Giovanna Regianni spune că plânge de fiecare dată când numele nepotului său este rostit la televizor, pentru că nu este un criminal.

"Băiatul ăsta nu e în stare să ucidă cu sânge rece. Eu ştiu că nu e el criminalul", a declarat Florica Mailat..

Tatăl vitreg al lui Romulus Mailat, care locuieşte în Avrig, împreună cu mama tânărului, crede că acesta nu va rezista la închisoare.

"Nu va rezista în închisoare! Mai ales dacă e nevinovat! Pentru noi, oricum, e ca şi mort, că nu credem că îl vom mai vedea vreodată", a spus Cornel Tincu, tatăl vitreg al lui Romulus.

Mama lui Romulus Mailat nu a vrut să facă nicio declaraţie cu privire la fiul său.

Nicolae Romulus Mailat, acuzat de uciderea, tâlhărirea şi agresarea sexuală a italiencei Giovanna Reggiani, a fost condamnat, miercuri, la 29 de ani de detenţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici