Rusia a arestat a 8-a persoană implicată în masacrul de la Moscova. Este un cetăţean rus originar din Kârgâzstan

Tribunalul din Moscova care se ocupă de masacrul care a făcut peste 100 de morţi a transformat detenţia celui de-al optulea suspect în atac în arest.

1274 afișări
Imaginea articolului Rusia a arestat a 8-a persoană implicată în masacrul de la Moscova. Este un cetăţean rus originar din Kârgâzstan

Rusia a arestat a 8-a persoană implicată în masacrul de la Moscova. Este un cetăţean rus originar din Kârgâzstan

Persoana vizată se numeşte Alişer Kasimov şi este originară din Kârgâzstan, având totodată şi cetăţenia rusă.

Bărbatul este acuzat că a închiriat un apartament presupuşilor terorişti. S-a apărat spunând că a făcut-o fără să ştie cine erau aceştia.

Şeful Consiliului Naţional de Securitate al Rusiei, Nikolai Patruşev, a declarat că Ucraina este responsabilă pentru masacrul de la Moscova, informează agenţia Ria Novosti. Răspunzând la o întrebare a jurnaliştilor, Patruşev a răspuns: „Evident că este Ucraina”

Într-un dosar care nu are legătură cu atacul terorist, fiind mai degrabă legat de războiul din Ucraina, un alt tribunal din Moscova a prelungit până cel puţin pe 30 iunie detenţia jurnalistului Evan Gershkovich, corespondentul publicaţiei Wall Street Journal

Americanul se află în închisoare de anul trecut sub acuzaţia de spionaj. Ambasada SUA susţine că sunt acuzaţiile sunt inventate.

Serviciul de presă al Curţii a furnizat agenţiei Interfax informaţii despre prelungirea detenţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici