Ruşii dau năvală să se înroleze în armată. Cifra prezentată de propagandă pentru acest an

Potrivit lui Dmitri Medvedev, membru de vază al propagandei moscovite, în 2023 s-au înrolat aproape 120.000 de soldaţi.

48846 afișări
Imaginea articolului Ruşii dau năvală să se înroleze în armată. Cifra prezentată de propagandă pentru acest an

Ruşii dau năvală să se înroleze în armată. Cifre impresionante pentru acest an

Peste 100.000 de oameni s-au alăturat armatei ruse de la începutul acestui an, a declarat fostul preşedinte Dmitri Medvedev, în timp ce Moscova caută să recruteze voluntari pentru ofensiva sa din Ucraina.

Kremlinul a condus o campanie de recrutare militară agresivă în ultimele luni, în timp ce Kievul se pregăteşte pentru o contraofensivă după luni de impas în estul Ucrainei.

„Între 1 ianuarie şi 19 mai, 117.400 de oameni au fost acceptaţi în rândurile forţelor armate pe bază de contract şi ca parte a antrenamentelor noastre voluntare”, a spus Medvedev.

Astăzi, vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Kremlinului a afirmat că recrutarea soldaţilor contractuali continuă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici