S-a aflat când va ataca armata Kievului: contraofensiva ucraineană, programată pentru 30 aprilie

Serviciile de informaţii americane urmăresc cu meticulozitate luptele din jurul oraşului Bahmut şi fac estimări asupra acţiunilor viitoare.

11314 afișări
Imaginea articolului S-a aflat când va ataca armata Kievului: contraofensiva ucraineană, programată pentru 30 aprilie

Usa Leak: controofensiva ucraineană, programată pentru 30 aprilie

Statele Unite şi aliaţii săi privesc spre viitor, mai exact spre „contraofensiva” ucraineană, care ar trebui să înceapă pe 30 aprilie.

Acest lucru a fost dezvăluit de dosarele secrete americane scurse în ultimele zile şi prezentate de Newsweek.

Soldaţii ruşi ucişi din februarie 2022 în războiul din Ucraina sunt 43.000, iar cei răniţi - 180.000. Acest lucru este relevat de scurgerile americane care au apărut în ultimele zile şi prezentate de Newsweek.

Războiul a fost, de asemenea, costisitor în termeni de vieţi umane pentru Kiev, cu 131.000 de morţi şi răniţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici