S-a sinucis lăsând un bilet părinţilor în care indica locul unde va fi găsit - VIDEO

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Brebeni, judeţul Olt, s-a sinucis, marţi seară, aruncându-se în fântâna locuinţei sale, bărbatul lăsând un bilet de adio în care le spune părinţilor unde să-l caute atunci când vor observa că a dispărut.

44 afișări
Imaginea articolului S-a sinucis lăsând un bilet părinţilor în care indica locul unde va fi găsit - VIDEO

S-a sinucis lăsând un bilet părinţilor în care indica locul unde va fi găsit

Cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt au fost solicitate prin apelul unic 112, marţi, jurul orei 18.30, să intervină în comuna Brebeni pentru a scoate din fântâna unei gospodării un bărbat.

La faţa locului, a ajuns un echipaj de pompieri care, cu ajutorul unor frânghii, au reuşit să scoată afară din fântână trupul lui Sabin Buşcă (23 ani).

"S-a intervenit imediat pentru resuscitarea tânărului, însă nu a mai putut fi salvat, medicii SMURD susţinând că ar fi stat în fântână până la intervenţia pompierilor aproximativ o oră", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, locotenent-colonel Cristian Croitoru.

Potrivit anchetatorilor, tânărul a lăsat un bilet de adio în care a indicat părinţilor locul în care să-l caute, respectiv în fântână, atunci când vor observa că nu mai este în casă.

"Nu şi-a motivat gestul. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor care au dus la sinucidere", a declarat comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt.

Din primele informaţii ale poliţiştilor, se pare că tânărul suferise o decepţie în dragoste în ultima perioadă.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici