S-au dublat nevoile companiilor de dezvoltare în zona de management şi de leadership

  • Piaţa de training pentru educaţie executivă a crescut cu 15% în 2020.
  • Nevoia pentru noi strategii de afaceri a fost un factor-cheie.
  • Companiile au conştientizat importanţa formării unor echipe manageriale.
430 afișări
Imaginea articolului S-au dublat nevoile companiilor de dezvoltare în zona de management şi de leadership

S-au dublat nevoile companiilor de dezvoltare în zona de management şi de leadership

 

Piaţa de executive education a crescut în anul 2020 cu peste 15 procente.

Acest lucru s-a întâmplat în contextul în care companiile au conştientizat importanţa formării echipelor manageriale, conform datelor publicate de EXEC-EDU.

Nevoia de a realiza strategii de afaceri adaptate noului context în care ne aflăm a fost un factor definitoriu.

Oana Scarlat este manager de marketing şi vânzări la EXEC-EDU, o companie de training coaching şi consultanţă. Mulţi cursanţi care sunt deja într-o fază de dezvoltare au nevoie de pregătire pentru etapele care urmează în carieră, spune aceasta.

OANA SCARLAT, furnizor training:

În momentul în care compania se află într-o etapă de dezvoltare şi accelerează, atunci este nevoie de procese, e nevoie de proceduri, este nevoie de o pregătire în toate funcţiunile unei afaceri.

Nevoia companiilor de dezvoltare în zona de management şi leadership pot să spun că s-a dublat.”

Anca Fodulu este cursant la trainingul de leadership şi director de operaţiuni la centrul medical Emerald. După cursul urmat spune că şi-a dat seama că un manager bun poate să fie şi unul prietenos şi apropiat faţă de angajaţi.

ANCA FODULU, cursant:

”Cel de leadership mi s-a părut foarte important şi interesant. Sunt convinsă că ajută, te dezvoltă. Îţi dă încredere, asta e foarte important. Beneficiarul final, pacientul, să primească cele mai bune tehnologii, cele mai bune abordări medicale.”

Companiile aflate în etapa de creştere înţeleg acum mai mult ca oricând necesitatea de a crea noi sisteme şi procese. Dezvoltarea unei culturi organizaţionale sănătoase presupune cultivarea empatiei, încrederii şi a inteligenţei emoţionale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici