Şacal prins în gardul unei gospodării din Delta Dunării

Un şacal a fost găsit prins în gardul unei gospodării din Delta Dunării. Primarul comunei Crişan, Silviu Rahău, vrea să tragă un nou semnal de alarmă legat de prezenţa din ce în ce mai frecventă a şacalilor în gospodării.

7157 afișări
Imaginea articolului Şacal prins în gardul unei gospodării din Delta Dunării

Şacal prins în gardul unei gospodării din Delta Dunării

Primarul comunei Crişan, Silviu Rahău, a postat pe Facebook imagini în care apare un şacal prins într-un gard: https://www.facebook.com/100084609200170/videos/828254251811270

„Filmare de ieri,din comuna Crişan! Un cetăţean al comunei a surprins şacalul prins în gard, pe timpul zilei! Noi, locuitorii Deltei, trăim aici zi de zi, nu doar câteva Weekend-uri pe an. Astfel că ne întâlnim des cu astfel de situaţii. Degeaba un anumit parlamentar de ocazie vine 1-2 zile în Delta Dunării şi apoi declară că a pierdut nopţi întregi şi nu a văzut niciun şacal, dar afirmă că, deşi i-au fost arătate filmări, nu este sigur că erau imagini din ţara noastră”, a scris Silviu Rahău.

Acesta vrea să tragă un nou semnal de alarmă legat de prezenţa din ce în ce mai frecventă a şacalilor în gospodăriile oamenilor: „Fac apel la parlamentarii tulceni să ducă mai departe, cât de urgent posibil, acest semnal de alarmă şi să înţeleagă faptul că Delta Dunării este locuită, nu doar un muzeu de vizitat vara. Iar dumnevoastră ar trebui să fiţi preocupaţi de siguranţa noastră şi a copiilor noştri”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici