Sadhguru, cel mai urmărit Yoghin din lume, vine în România

Vizionar şi lider spiritual de renume mondial, Sadhguru, începe o călătorie pentru a salva solul planetei şi pentru a inspira schimbarea la nivel mondial.

5883 afișări
Imaginea articolului Sadhguru, cel mai urmărit Yoghin din lume, vine în România

Sadhguru, cel mai urmărit Yoghin din lume, vine în România

"Oricâtă bogăţie, educaţie şi bani avem, copiii noştri pot trăi bine doar dacă refacem solul şi apa. Planeta Conştientă este singura cale înainte." – Sadhguru

Sadhguru se află într-o călătorie de peste 30.000 km prin Europa, Orientul Mijlociu şi India pentru a creşte nivelul de conştientizare cu privire la degradarea solului. Acesta a pornit din Londra si trece pe motocicleta sa prin peste 25 de ţări şi mii de oameni ies în stradă pentru a-l întâmpina.

Sadhguru, cel mai urmărit Yoghin din lume, cu peste 2.2 miliarde de vizualizări pe reţelele de socializare în ultimul an, va fi prezent în România, la Bucureşti, pe 21 aprilie. La Arenele Romane va avea loc un eveniment unde sunt aşteptate peste 7000 de persoane începând cu ora 18:00.

De asemenea, Sadhguru se va întâlni cu reprezentanţi ai Ministerului de Educatie, precum şi cu reprezentanti ai Ministerului Agriculturii, cu lideri de afaceri şi personalităţi influente din media pentru a amplifica eforturile campaniei Salvează Solul.

În România, există aproximativ 500.000 ha de terenuri degradate. (PNRR, 2021)

Evenimentul Salvează Solul este gratuit. Pentru participare este necesară înregistrarea aici: https://events.savesoil.cc/

În prezent, 52% din solul agricol al Pământului este deja degradat. În ritmul actual, care se înrăutăţeşte pe zi ce trece, se estimează faptul că 90% din solul mondial va fi degradat până în 2050.

Urmăreşte călătoria live: https://consciousplanet.org/events & https://Savesoil.org

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici