Salariile funcţiilor de execuţie ale demnitarilor, cuprinse între 1.650 şi 5.850 de lei

Cei care vor ocupa funcţii de execuţie la cabinetele demnitarilor vor avea, potrivit proiectului legii unice de salarizare, salarii cuprinse între 1.650 de lei şi 5.850 de lei, în funcţie de vechime şi nivelul studiilor.

15 afișări
Imaginea articolului Salariile funcţiilor de execuţie ale demnitarilor, cuprinse între 1.650 şi 5.850 de lei

Salariile funcţiilor de execuţie ale demnitarilor, cuprinse între 1.650 şi 5.850 de lei

Potrivit ultimei variante a proiectului legii unice a bugetarilor, obţinută de MEDIAFAX, şeful de birou senatorial şi şeful de cabinet, ambii cu studii superioare, vor avea un salariu cuprins între 3.330 şi 4.200 de lei, în funcţie de cele patru grade de vechime.

Şeful de birou senatorial, stenodactilograful, şeful de cabinet şi referentul, toţi cu studii de scurtă durată, vor avea un salariu între 3.120 şi 3.960 de lei, potrivit proiectului.

Un director de cabinet şi consilierul vor avea un salariu între 4.590 şi 5.850 de lei, expertul va primi un salariu între 4.380 şi 5.580 de lei, iar consultantul, între 3.480 şi 4.410 lei.

Secretarul de cabinet, secretarul dactilograf, curierul personal (şoferul) vor avea salarii între 1.650 şi 2.100 de lei, în funcţie de vechime.

În salariul de bază al acestor categorii sunt cuprinse salariul de merit, sporul de confidenţialitate, cel de stabilitate şi cel de dispozitiv.

Aceste funcţii sunt valabile şi pentru cancelaria prefectului, cabinetul preşedintelui de consiliu judeţean şi cabinetul primarului general al municipiului Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici