Saloanele de beauty se mută la tine acasă. O nouă aplicaţie mobilă îţi aduce mai aproape serviciile de înfrumuseţare preferate

  • Un lanţ de saloane de beauty a creat o aplicaţie prin care te programezi acasă
  • Serviciile sunt cu 10% mai ieftine decât în saloanele din centrele comerciale
  • Personalul aduce tot echipamentul de lucru pentru a realiza serviciile pentru tine
677 afișări
Imaginea articolului Saloanele de beauty se mută la tine acasă. O nouă aplicaţie mobilă îţi aduce mai aproape serviciile de înfrumuseţare preferate

Sursa foto: profimedia

Nu mai stai în trafic şi nu te mai enervezi că întârzii la programare pentru că nu găseşti loc de parcare. Un lanţ de saloane de beauty din Capitală a găsit o nouă strategie în criza Covid-19: personalul aduce tot echipamentul necesar chiar la tine acasă. Te poţi programa online pentru orice serviciu printr-o aplicaţie făcută special să nu mai baţi drumul până la salon.
 
Bianca Zavera, manager proiect MAGIC Oriunde: Ideea ne-a venit în timpul stării de urgenţă. Clienţii au fost deschişi şi doritori către această experienţă de a veni o persoană la ei în cămin. Doar trebuie să şi-o descarce, să-şi configureze serviciile pe care acesta şi le doreşte, i se întocmeşte un sumar, adaugă o adresă şi cam asta este tot. De acolo preluăm noi tot. Noi venim cu tot ceea ce cuprinde partea de echipament, masă – dacă vorbim de partea de manichiură, pat de cosmetică. 
 
Amalia, clientă: Foarte tare mi se pare. Foarte tare. E o chestie care îţi salvează foarte mult timp din punctul meu de vedere. Eu sunt şi destul de comodă şi faptul că nu trebuie să merg la salon să caut loc de parcare mi se pare... mi se pare exact ce am eu nevoie. 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici