Salvamarii din Mamaia au arborat steagul roşu din cauza valurilor mari

Salvamarii din staţiunea Mamaia au arborat, marţi, steagul roşu care avertizează că este interzisă îmbăierea din cauza valurilor mari, de circa un metru.

4 afișări
Imaginea articolului Salvamarii din Mamaia au arborat steagul roşu din cauza valurilor mari

Salvamarii din Mamaia au arborat steagul roşu din cauza valurilor mari

Potrivit salvamarilor, marea este agitată, iar previziunile meteorologice anunţă că vremea se va înrăutăţi în următoarele zile, iar vântul se va intensifica. Salvamarii spun că, în prezent, valurile au circa un metru, iar curenţii sunt foarte puternici.

Ei îi ţin sub observaţie pe turiştii care ignoră avertismentele, iar echipele sunt la posturi pregătite să intervină cu bărcile din dotare în cazul în care va fi necesar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici