Salvamont: 10 misiuni şi nouă persoane salvate în ultimele 24 de ore

Echipele Salvamont din întreaga ţară au avut 10 misiuni şi au salvat nouă persoane în ultimele 24 de ore.

139 afișări
Imaginea articolului Salvamont: 10 misiuni şi nouă persoane salvate în ultimele 24 de ore

Salvamont: 10 misiuni şi nouă persoane salvate în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 10 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor. Două misiuni au avut salvamontiştii din Neamţ. Intervenţii pe munte au avut şi echipele Salvamont din Bacău, Covasna, Mureş, Gorj, Prahova, Buşteni, Petroşani, Bihor şi Vrancea.

În timpul acestor intervenţii au fost salvate nouă persoane. Patru dintre acestea au fost predate echipajelor de la Ambulanţă sau SMURD pentru a fi transportate la spital.

De asemenea, Salvamont a primit 16 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
salvamont,
misiuni,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici