Salvamontiştii caută doi schiori rătăciţi, fără lanterne şi fără haine corespunzătoare

Salvamontiştii din Voineasa caută, sâmbătă seara, doi schiori rătăciţi, fără lanterne şi fără haine corespunzătoare.

375 afișări
Imaginea articolului Salvamontiştii caută doi schiori rătăciţi, fără lanterne şi fără haine corespunzătoare

UPDATE Salvamontiştii anunţă că i-au găsit pe cei doi schiori blocaţi într-o zonă greu accesibilă şi accidentată. Cei doi nu au probleme medicale. Urmează recuperarea lor şi transportul cu un snowmobil la baza pârtiei.

Acţiune în derulare a salvamontiştilor din cadrul serviciului Salvamont Voineasa pentru căutarea şi salvarea a două persoane care au schiat prin pădure după închiderea pârtiei şi care au anunţat că sunt rătăcite.

Cei doi nu au lanterne şi nu sunt îmbrăcaţi să reziste mult temperaturilor scăzute care se înregistrează acum în zona.

Salvamontiştii s-au repartizat în trei grupe de căutare, din partea superioară cu snowmobilele, o grupă direct în pădure şi o grupă din partea inferioară. transmite Salvamont.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici