Salvamontiştii încearcă să salveze un bărbat rănit grav în Munţii Făgăraş. Intervenţia, în desfăşurare

Salvamontiştii din Sibiu intervin, sâmbătă, în Munţii Făgăraş, în zona Cabanei Suru, unde un turist a alunecat pe zăpadă şi şi-a rupt piciorul. Victima este în stare gravă, inconştientă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

555 afișări
Imaginea articolului Salvamontiştii încearcă să salveze un bărbat rănit grav în Munţii Făgăraş. Intervenţia, în desfăşurare

Intervenţie dificilă a salvamontiştilor pentru a salva un bărbat rănit grav în Munţii Făgăraş

Potrivit şefului Salvamont Sibiu, Adrian David, turistul accidentat este în stare de inconştienţă.

„Un turist este grav accidentat, în stare de inconştienţă, are fractură de membru inferior. Accidentul s-a produs în amonte de cabana Suru după ce a alunecat pe zăpadă”, a spus David.

Potrivit sursei citate, o echipă de salvare este în drum spre locul accidentului, însă vor ajunge, în cel mai bun caz, în aproximativ 3 ore, din cauza vremii.

Cabana Suru se află la o altitudine de peste 1.400 de metri, în Munţii Făgăraş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici