Salvare contra cronometru: Cinci copii, epuizaţi fizic, recuperaţi de salvamontişti de pe un traseu din Bucegi

Salvamontiştii din Prahova au intervenit, luni, pentru recuperarea a cinci copii, cu vârste cuprinse între 11 şi 17 ani, care, fiind epuizaţi fizic, nu am mai putut înainta pe traseul care duce de la Piatra Arsă spre Babele, din Munţii Bucegi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2929 afișări
Imaginea articolului Salvare contra cronometru: Cinci copii, epuizaţi fizic, recuperaţi de salvamontişti de pe un traseu din Bucegi

Salvare contra cronometru: Cinci copii, epuizaţi fizic, recuperaţi de salvamontişti, de pe un traseu din Bucegi

Potrivit Salvamont Prahova, echipele au intervenit pentru recuperarea a cinci copii, cu vârste cuprinse între 11 şi 17 ani, din Bucureşti, de pe Platoul Bucegi.

„Au urcat din Sinaia pe Piciorul Pietrei Arse, cu gândul de a ajunge la Babele. Fiind epuizaţi fizic şi fără resurse financiare, şi-au anunţat părinţii de impasul în care se aflau. Un gest corect, deoarece în starea fizică în care se aflau şi fără echipament adecvat, dacă încercau să coboare noaptea în Buşteni sau Sinaia, cu siguranţă nu ajungeau teferi. Părinţii au sunat la 112”, au transmis reprezentanţii Salvamont.

Copiii au fost preluaţi de salvamontişti şi transportaţi în gara din Sinaia, de unde au luat trenul spre casă.

Taguri:
copii,
salvamont,
munte

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici