Salvare în Munţii Făgăraş, în condiţii extreme, viscol, zăpadă mare şi vizibilitate zero

Trei turişti sunt rătăciţi şi epuizaţi în Munţii Făgăraş. Salvamontiştii au reuşit să îi localizeze după o noapte de căutare.

295 afișări
Imaginea articolului Salvare în Munţii Făgăraş, în condiţii extreme, viscol, zăpadă mare şi vizibilitate zero

Salvare în Munţii Făgăraş, în condiţii extreme, viscol, zăpadă mare şi vizibilitate zero

Conform salvamont, trei turişti coborâţi din Vârful Negoiu, rătăciţi şi epuizaţi sub Şaua Podeanu, au avut nevoie de evacuare.

Unul dintre ei se deplasează foarte greu.

Intervin patrula de serviciu de la Cota 2000 Transfăgărăşan şi salvatori montani chemaţi de acasă.

Acţiunea a început duminică seară şi, din cauza condiţiilor extreme, salvamontiştii au reuşit, după o noapte de deplasare, identificarea locaţiei în care se află cei trei.

Aceştia vor fi coborâţi la baza muntelui în orele următoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici