Salvat la timp. Doi poliţişti au tăiat funia unui bărbat care voia să se spânzure

  • Doi poliţişti au reuşit să taie funia cu care un bărbat din judeţul Alba încerca să se spânzure.
  • Bărbatul era pe o scară, cu o funie în jurul gâtului, în stare de inconştienţă.
441 afișări
Imaginea articolului Salvat la timp. Doi poliţişti au tăiat funia unui bărbat care voia să se spânzure

Salvat la timp. Doi poliţişti au tăiat funia unui bărbat care voia să se spânzure

Poliţiştii din Garda de Jos au fost sesizaţi, vineri după-amiază, de către o femeie de 59 de ani, din Cricău, despre faptul că soţul ei vrea să-şi pună capăt zilelor şi ameninţă că se spânzură.

În câteva minute, la faţa locului, s-au deplasat poliţiştii care au constat că, într-o anexă a imobilului, bărbatul, de 63 de ani, se afla pe o scară, cu o funie în jurul gâtului, în stare de relativă inconştienţă.

„Fără a sta pe gânduri, în câteva secunde, l-au imobilizat şi i-au tăiat funia. Până la sosirea echipajului medical specializat, cei doi poliţişti i-au acordat primul ajutor, acesta revenindu-şi la starea de conştienţă. Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea unor investigaţii medicale de specialitate”, precizează Poliţia Alba.

Este vorba despre agent-şef principal Neagu Gabriel şi agent Vulturar Alexandru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici