Sanctuarul pentru urşi de la Zărneşti e aproape plin. Măsurile propuse de Costel Alexe, în premieră naţională

  • Sanctuarul pentru urşi de la Zărneşti se apropie de capacitatea maximă
  • Ministrul Mediului anunţă un proiect de 10 milioane de euro prin care se va construi un alt sanctuar în judeţ
  • Românii care locuiesc în zonă vor beneficia de bani europeni pentru a-şi cumpăra garduri electrice
2444 afișări
Imaginea articolului Sanctuarul pentru urşi de la Zărneşti e aproape plin. Măsurile propuse de Costel Alexe, în premieră naţională

Sursa: Profimedia Images

„Urmează să depunem, în următoarele săptămâni, fişa unui proiect de 10 milioane de euro finanţat din fonduri europene, care prevede construcţia, în parteneriat cu Regia Publică Kronstadt din Braşov, a unui nou sanctuar pentru urşi în judeţ”, a scris Costel Alexe, sâmbătă pe Facebook.

Ministrul a mai spus că va implementa în premieră pentru România un program naţional de prevenire a conflictelor şi de protejare a populaţiei din zonele vizitate de urşi, prin intermediul căruia oamenii care locuiesc în zone de risc îşi vor putea cumpăra garduri electrice cu fonduri europene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici