Sanitas ameninţă cu proteste, susţinând că nu sunt asigurate salariile pentru tot anul

Angajaţi din Sănătate ameninţă că vor picheta sediul Ministerului Sănătăţii, în 14 iulie, nemulţumiţi că nu sunt asigurate drepturile salariale în sistem până la sfârşitul anului, a declarat, pentru MEDIAFAX, vicepreşedintele Federaţiei Sanitas, Adrian Bârea.

15 afișări
Imaginea articolului Sanitas ameninţă cu proteste, susţinând că nu sunt asigurate salariile pentru tot anul

Sanitas ameninţă cu proteste, susţinând că nu sunt asigurate salariile pentru tot anul

Liderul sindical spune că va solicita, pe 7 iulie, o întâlnire cu reprezentanţii direcţiilor de sănătate publică, cei ai caselor de asigurări de sănătate şi cu managerii de spital, şi că, dacă în urma acestor discuţii nu se vor găsi soluţii pentru asigurarea salariilor pe tot parcursul anului, sindicaliştii vor picheta sediul Ministerului Sănătăţii pe 14 iulie.

Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, a declarat, sâmbătă, că are bani pentru acordarea salariilor până la sfârşitul anului, dar şi pentru asigurarea programelor naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici