Şapte migranţi din Kosovo, Etiopia şi Eritrea, depistaţi de poliţiştii de frontieră timişeni

Poliţiştii de frontieră de la Moraviţa şi Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, au prins, în noaptea de vineri spre sâmbătă, şapte migranţi din Kosovo, Etiopia şi Eritrea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

592 afișări
Imaginea articolului Şapte migranţi din Kosovo, Etiopia şi Eritrea, depistaţi de poliţiştii de frontieră timişeni

Şapte migranţi din Kosovo, Etiopia şi Eritrea, depistaţi de poliţiştii de frontieră timişeni

Potrivit Poliţiei de Frontieră, poliţiştii de frontieră din Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, au observat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu ajutorul aparaturii pe termoviziune, în vegetaţia din apropierea frontierei cu Serbia, pe direcţia localităţii Valcani, două femei. Acestea au fost transportate la sediul Poliţiei de Frontieră, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acestea sunt din Etiopia şi Eritrea care au intrat legal în ţară, în baza documentelor personale şi a vizei valabile, însă deoarece vizele au expirat au încercat să treacă ilegal frontiera, cu intenţia de a ajunge în Germania.

Totodată, poliţiştii de frontieră din Moraviţa, judeţul Timiş, au depistat, tot în noaptea de vineri spre sâmbătă, în apropierea frontierei cu Serbia, cinci bărbaţi care au încercat să treacă ilegal frontiera cu România. Cei cinci bărbaţi din Kosovo, cu vârste cuprinse între 25 şi 35 ani, nu aveau documente de identitate asupra lor, ei declarând că au plecat din Serbia cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În ambele cazuri se efectuează cercetări pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, respectiv trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar cele şapte persoane urmează să fie predate Serviciului pentru Imigrări Timiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici