Şapte persoane, între care patru jandarmi au fost rănite într-un accident rutier produs la Constanţa

Şapte persoane, între care patru jandarmi, au ajuns la spital, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce au fost rănite într-un accident rutier petrecut pe DN 3, la ieşirea din Constanţa spre Valu lui Traian, transmite corespondentul MEDIAFAX.

943 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane, între care patru jandarmi au fost rănite într-un accident rutier produs la Constanţa

Şapte persoane, între care patru jandarmi au fost rănite într-un accident rutier produs la Constanţa (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor, în accident a fost implicat un microbuz al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bihor, în care se aflau şase militari din Bihor, Mureş, Cluj şi Bistriţa, care veneau la Constanţa la o convocare de specialitate şi un autoturism.

La locul accidentului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei Rutiere, ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Constanţa şi echipaje SMURD.

În urma impactului, patru militari şi trei persoane din autoturism au fost rănite, având nevoie de îngrijiri medicale, unul dintre răniţi fiind în stare gravă, necesitând intubarea. Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dar numai cinci dintre ele au rămas internate.

Poliţiştii au deschis o anchetă încercând să stabilească cine se face vinovat de producerea accidentului. Din primele cercetări a reieşit că şoferul microbuzului MAI nu a consumat băuturi alcoolice.

De asemenea, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române a numit o comisie în vederea cercetării împrejurărilor care au dus la producerea evenimentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici