Şapte pieţe volante vor funcţiona în Capitală la sfârşitul acestei săptămâni

Şase pieţe volante, amenajate de Primăria Capitalei, şi încă una, amenajată de autorităţile locale ale sectorului 6, vor funcţiona la sfârşitul acestei săptămâni în Capitală, oferind produse agroalimentare, în special legume şi fructe, la preţuri de producător.

229 afișări
Imaginea articolului Şapte pieţe volante vor funcţiona în Capitală la sfârşitul acestei săptămâni

Şapte pieţe volante vor funcţiona în Capitală la sfârşitul acestei săptămâni

Pieţele amenajate de municipalitate vor funcţiona în Drumul Săbăreni din sectorul 6, pe strada Edgar Quinet din sectorul 1, pe Bulevardul Unirii între strada Mircea Vodă şi Nerva Traian, precum şi în zona Timpuri Noi din sectorul 3, pe strada Cornişei în zona Colentina din sectorul 2, şi în faţa Academiei Militare.

Potrivit autorităţilor municipale, piaţa de pe Bulevardul Unirii va fi deschisă şi duminica, între 6.00 şi 20.00.

La piaţa din Unirii şi la cea din Edgar Quinet vor funcţiona şi două rulote cu produse tradiţionale din carne, cea din urmă fiind aprovizionată şi cu produse ecologice.

Tot în acest weekend va fi inaugurată şi piaţă volantă amenajată de autorităţile sectorului 6, care va funcţiona în strada Apusului, în fiecare weekend - sâmbătă, în intervalul 07.00-18.00, iar duminica, de la 07.00 şi 14.00.

În toate pieţele volante vor fi comercializate produse agroalimentare la preţuri de producător.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici