Şapte porci mistreţi, omorâţi în urma unui accident rutier la Sibiu

Şapte porci mistreţi au fost omorâţi în urma unui accident care a avut loc duminică dimineaţa pe un drum comunal din judeţul Sibiu, animalele fiind surprinse pe carosabil. Nicio persoană nu a fost rănită.

1556 afișări
Imaginea articolului Şapte porci mistreţi, omorâţi în urma unui accident rutier la Sibiu

Sibiu: Şapte porci mistreţi, omorâţi în urma unui accident

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, a declarat că şoferul unui autoturism care mergea spre Cisnădie, dinspre Drumul Naţional 1, pe un drum comunal neiluminat a lovit mai mulţi porci mistreţi, şapte dintre ei fiind omorâţi.

„La 5.30 pe Drumul Comunal 106 D, conducătorul unui auto care circula spre Cisnădie dinspre Drumul Naţional 1, în dreptul unităţii militare, zonă împădurită, a lovit în plin mai mulţi porci mistreţi care se aflau pe partea carosabilă într-o zonă fără iluminat public. Au murit şapte animale, iar autoturismul a fost avariat”, a declarat Welter.

Potrivit sursei citate, animalele moarte au fost predate unei asociaţii de vânătoare din Şelimbăr.

În maşina implicată în evenimentul rutier erau patru adulţi, două femei şi doi bărbaţi, însă nicio persoană nu a fost rănită.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici