Şaşe agenţi, blocaţi în liftul din incinta Poliţiei Capitalei. Cabina a căzut în gol

Şase poliţişti care au folosit, marţi dimineaţă, ascensorul din incinta Poliţiei Capitalei au rămas pentru scurt timp blocaţi în cabină, după ce aceasta s-a ridicat de la parter, dar ulterior a cedat şi a coborât cu un metru sub nivelul de deschidere al uşilor. Poliţiştii nu au fost răniţi.

7282 afișări
Imaginea articolului Şaşe agenţi, blocaţi în liftul din incinta Poliţiei Capitalei. Cabina a căzut în gol

Şaşe agenţi, blocaţi în liftul din incinta Poliţiei Capitalei. Cabina a căzut în gol

„Astăzi (marţi, n.r.), în jurul orei 8.00, 6 poliţişti care au utilizat ascensorul au rămas pentru scurt timp blocaţi în interiorul cabinei, aceasta având sistemele de siguranţă în funcţiune. Ascensorul, din datele existente la acest moment, s-a ridicat de la parter, dar a coborât cu sistem de franare, aproximativ un metru sub nivelul de deschidere al uşii de la parter. Acest fapt, posibil, ar fi fost cauzat de depăşirea sarcinii maxime”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Cei şase poliţişti nu au fost răniţi.

Potrivit sursei citate, clădirea în care se află Poliţia Capitalei deserveşte mai multor structuri, inclusiv din cadrul IGPR, şi este este administrată de Direcţia Asigurare Logistică Integrată.

Pentru reviziile periodice ale lifturilor din clădire există încheiat un contract cu un operator economic, iar ascensorul a avut ultima revizie în luna noiembrie a anului trecut şi este programat o nouă revizie în luna noiembrie 2019.

„Ascensorul este prevazut pentru a transporta 6 persoane, în sarcină de 480 de kilograme”, mai arată sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici