Şase cadavre, găsite în pivniţa unei case de lângă Kiev. Victimele au fost împuşcate

Şase cadavre au fost găsite în subsolul unei reşedinţe private din afara Kievului, potrivit autorităţilor din Ucraina. Se pare că victimele au fost împuşcate mortal.

412 afișări
Imaginea articolului Şase cadavre, găsite în pivniţa unei case de lângă Kiev. Victimele au fost împuşcate

Şase cadavre, găsite în pivniţa unei case de lângă Kiev. Victimele au fost împuşcate

Şase civili au fost găsiţi morţi prin împuşcare în subsolul unei locuinţe la periferia Kievului, anunţă Sky News, citând procurorii ucraineni.

„Cadavrele a şase civili cu răni prin împuşcare au fost găsite într-un subsol în timpul unei inspecţii a unei reşedinţe private", a declarat procurorul general într-un comunicat.

Autorităţile vor face o anchetă. Jurnaliştii de la Sky News nu au reuşit să verifice informaţia din surse independente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cadavre,
pivniţă,
kiev

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici