Video Şase maşini cuprinse de flăcări în cartierul Sălăjan

Un incendiu izbucnit, joi seară, pe o stradă din cartierul bucureştean Sălăjan, a cuprins şase maşini, după ce rezervorul de combustibil al unei maşini de la serviciul de salubrizare a explodat, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

5 afișări

Potrivit surselor citate, la faţa locului au fost trimise trei autospeciale cu apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare, intervenţia fiind îngreunată de faptul că, după explozia maşinii de la serviciul de salubrizare Rosal, a avut loc o altă explozie la una din cele cinci autoturisme cuprinse de flăcări.

O maşină de la serviciul de salubrizare al firmei Rosal a luat foc, joi seară, pe strada Firidei din cartierul Sălăjan, în sectorul 3 al Capitalei, flăcările cuprinzând iniţial alte trei maşini aflate în apropierea acesteia.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat că zona a fost securizată de poliţiştii de la Secţia 12, precizând că deocamdată nu se cunosc cauzele producerii incendiului.

Pompierii au reuşit să localizeze incendiul, în prezent intervenind pentru lichidarea acestuia, au precizat sursele din cadrul ISU Bucureşti. Incendiul a produs doar pagube materiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici