Şase percheziţii în Constanţa, Năvodari şi Ovidiu, la persoane bănuite de cămătărie. Ce au confiscat poliţiştii

  • Şase percheziţii au avut loc în oraşele Constanţa, Năvodari şi Ovidiu.
  • Sunt vizate persoane bănuite de cămătărie, abuz de încredere, falsificarea instrumentelor de autentificare sau de marcare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi fals în declaraţii.
5586 afișări
Imaginea articolului Şase percheziţii în Constanţa, Năvodari şi Ovidiu, la persoane bănuite de cămătărie. Ce au confiscat poliţiştii

Sursa FOTO: Poliţia Română

Poliţia Constanţa a anunţat, duminică, faptul că poliţiştii din cadrul Secţiei 4 au făcut, sâmbătă, şase percheziţii domiciliare în Constanţa, Năvodari şi Ovidiu, în cadrul unui dosar penal instrumentat de Parchetului Tribunalului Constanţa, pentru cămătărie, abuz de încredere, falsificarea instrumentelor de autentificare sau de marcare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi fals în declaraţii.

În urma percheziţiilor, oamenii legii au confiscat o maşină.

De asemenea, după percheziţii la mai multe puncte de lucru comune ale unor societăţi comerciale situate pe raza oraşelor Năvodari şi Ovidiu, au fost ridicate în vederea cercetărilor 5 laptop-uri, un set de plăcuţe de înmatriculare, şase ştampile şi alte bunuri cu valoare probatorie.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale care se impun.

Până la acest moment, trei persoane sunt bănuite de comiterea faptelor, respectiv doi bărbaţi şi o femeie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici