Şase persoane, arestate preventiv după percheziţiile la traficanţi de droguri din Galaţi

Şase persoane au fost arestate preventiv de Tribunalul Galaţi în urma percheziţiilor făcute de procurorii DIICOT pentru destructurarea unei grupări care vindea marijuana şi substanţe cu efect psihoactiv în municipiul Galaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

417 afișări
Imaginea articolului Şase persoane, arestate preventiv după percheziţiile la traficanţi de droguri din Galaţi

Şase persoane, arestate preventiv după percheziţiile la traficanţi de droguri din Galaţi

Magistraţii Tribunalului Galaţi au admis, vineri, propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată pentru şase persoane suspectate de trafic de droguri.

Cei arestaţi pot contesta decizia în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Arestările au loc după ce poliţiştii BCCO şi procurorii DIICOT au făcut, joi dimineaţă, şase percheziţii domiciliare la Galaţi, pentru destructurarea unei grupări infracţionale organizate specializate în trafic de droguri.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Galaţi, din cercetări a reieşit că, începând din februarie 2015, membrii grupării ar fi procurat, deţinut şi comercializat droguri de risc (marijuana) şi droguri de mare risc (pentedronă) către diferiţi consumatori din municipiul Galaţi.

În urma percheziţiilor, au fost găsite şi ridicate droguri de risc, droguri de mare risc şi substanţe cu efect psihoactiv.

La sediul DIICOT Galaţi au fost audiate 31 de persoane, 22 dintre acestea fiind consumatoare de droguri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici