Şase persoane rănite într-un carambol pe DN 65

Şase persoane, dintre care doi copii, au fost rănite, luni, într-un carambol în care au fost implicate trei autoturisme, pe DN 65 B, în apropierea municipiului Piteşti, răniţii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş.

41 afișări
Imaginea articolului Şase persoane rănite într-un carambol pe DN 65

Şase persoane rănite într-un carambol pe DN 65 (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit subinspectorului Marius Nicolaescu, de la Poliţia Rutieră Argeş, şoferul unei Dacii 1300, care se deplasa pe DN 65 B spre Bucureşti, a virat stânga peste linia continuă pentru a intra în curtea unei reprezentanţe auto, iar în acel moment şoferul unui autobuz care era în spatele acestei maşini a evitat în ultima clipă impactul virând spre dreapta.

"În spatele autobuzului era o Dacia Solenza al cărei şofer nu a mai putut evita impactul faţă-spate cu Dacia 1300, pe care, din coliziune, a aruncat-o pe contrasens într-un alt autoturism Dacia Solenza. Toate persoanele din cele trei maşini au suferit răni şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului", a declarat subinspector Marius Nicolăescu.

Traficul rutier pe DN 65 B a fost oprit pentru câteva minute, iar ulterior, timp de o jumătate de oră, s-a circulat cu greutate din cauza celor trei autoturisme avariate în urma accidentelor şi a prezenţei echipelor medicale.

Potrivit dr Ion Pânzaru, de la Serviciul de Ambulanţă Argeş, cei patru adulţi sunt în stare mai gravă, suferind răni puternice la cap şi la coloană, toţi răniţii, inclusiv cei doi copii, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş pentru îngrijiri medicale, tratament şi stabilizare.

La ora transmiterii ştirii, traficul rutier pe DN 65 B în zona accidentului a revenit la normal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici