Şase răniţi, dintre care trei copii şi o femeie gravidă, după ce o maşină a intrat într-un pom, în Arad

Şase persoane au fost rănite, între care trei copii şi o femeie însărcinată, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un pom, pe un drum din judeţul Arad.

679 afișări
Imaginea articolului Şase răniţi, dintre care trei copii şi o femeie gravidă, după ce o maşină a intrat într-un pom, în Arad

Şase răniţi, dintre care trei copii şi o femeie gravidă, după ce o maşină a intrat într-un pom, în Arad

Accidentul rutier a avut loc pe DN7, la ieşire din localitatea Pecica spre vama Nădlac I, din judeţul Arad. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, o maşină în care se aflau şase persoane a intrat într-un pom.

Imediat, la locul producerii accidentului s-au deplasat mai multe ambulanţe şi autospeciale, precum şi echipaje de poliţie.

În urma impactului, şoferul a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-l scoate din autoturism. Toate cele şase persoane aflate în autoturism au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Arad, pentru îngrijiri medicale. Este vorba de şoferul maşinii, trei copii cu vârste între trei şi şapte ani, dintre care o fetiţă cu traumatism cranio-cerebral, o femeie însărcinată şi un adult.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici