Şase răniţi, după ce un microbuz s-a lovit violent de doi copaci pe DN 1 A

Şase persoane au fost rănite, marţi dimineaţă, după ce un microbuz plin cu pasageri, care circula pe DN 1 A, pe ruta Vălenii de Munte - Ploieşti, a părăsit carosabilul, victimele, printre care una în stare foarte gravă, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţe Ploieşti.

17 afișări
Imaginea articolului Şase răniţi, după ce un microbuz s-a lovit violent de doi copaci pe DN 1 A

Şase răniţi, după ce un microbuz s-a lovit violent de doi copaci pe DN 1 A (Imagine: Mediafax Foto)

Trei dintre cele şase persoane rănite în accidentul de microbuz petrecut, marţi dimineaţă, pe DN 1 A, în apropierea oraşului prahovean Boldeşti Scăieni, au rămas internate în spital, una dintre victime având şase minime de supravieţuire, potrivit medicilor

Iniţial, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova au anunţat că microbuzul, care efectua transport de persoane pe ruta Vălenii de Munte - Ploieşti, s-a răsturnat, însă ulterior Poliţia a precizat că autovehiculul, un Volkswagen Transporter destinat atât transportului de marfă, cât şi celui de persoane, care aparţine unei firme de construcţii din localitatea Starchiojd, s-a lovit violent de doi copaci de pe marginea drumului.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că şoferul maşinii circula cu viteză foarte mare şi, în condiţiile în care carosabilul este ud, a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar maşina a ieşit de pe şosea, a lovit un copac de pe marginea drumului, după care s-a izbit violent de un alt copac.

În urma accidentului şase pasageri au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, medicul Andrei Ilinca, unul dintre răniţi a fost internat în secţia de ortopedie a spitalului, altul se află în secţia de chirurgie plastică, iar cel mai grav rănit, un bărbat cu vârsta de aproximativ 25 de ani, care nu are acte de identitate asupra sa, se află în comă de gradul al treilea după ce a fost resuscitat, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

O a patra victimă este supusă unor investigaţii medicale la ora transmiterii acestei ştiri, iar alţi doi răniţi nu au necesitat internarea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici