Şase răniţi într-un accident produs la intrarea în Voluntari

Şase persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc, vineri dimineaţă, la intrarea în localitatea Voluntari şi în care au fost implicate trei autovehicule, între care şi un microbuz.

147 afișări
Imaginea articolului Şase răniţi într-un accident produs la intrarea în Voluntari

Şase răniţi într-un accident produs la intrarea în Voluntari (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor ilfoveni, accidentul a avut loc la ora 9.30, pe podul de la intrarea în localitatea Voluntari, pe sensul de mers spre Bucureşti, din cauza neatenţiei unuia dintre şoferi care a vrut să întoarcă maşina.

În accident au fost implicate trei autovehicule, între care şi un microbuz, şase persoane fiind rănite.

La faţa locului au intervenit trei ambulanţe de Serviciul de Ambulanţă Ilfov, una de la SMURD, una de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti şi una din Buzău care trecea prin zona în care a avut loc accidentul.

Una dintre cele şase persoane rănite a refuzat să fie dusă la spital. Ceilalţi cinci au fost duşi la spital, respectiv doi la Spitalul de Urgenţă "Floreasca" şi trei la Spitalul "Sfântul Pantelimon" din Capitală.

Trei dintre răniţi - cei doi duşi la "Floresca" şi unul de la "Sfântul Pantelimon" - sunt în stare gravă, având traumatisme craniane severe, conform şefului Ambulanţei Ilfov, Cristian Grasu.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul rutier pe sensul de mers Bucureşti -Voluntari a fost blocat aproximativ 40 de minute, timp în care s-a circulat alternativ pe celălat sens de mers.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici