Şase răniţi, printre care trei copii, în urma unui accident în judeţul Sibiu

Şase persoane, printre care trei copii, au fost rănite în urma unui accident produs duminică seara în judeţul Sibiu.

197 afișări
Imaginea articolului Şase răniţi, printre care trei copii, în urma unui accident în judeţul Sibiu

Accident a avut loc pe DJ 106, în localitatea Ruja, unde, într-o curbă la dreapta, un bărbat în vârstă de 55 de ani a pătruns pe contrasens şi a izbit un autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, apoi o altă maşină condusă tot din sens opus de către un bărbat în vârstă de 24 de ani.

În urma coliziunii, maşina condusă de către bărbatul în vârstă de 35 de ani s-a răsturnat în afara drumului.

6 persoane, dintre care 3 adulţi şi 3 minori, au fost transportate la spital conştiente.

Din autoturismul condus de către bărbatul în vârstă de 55 de ani au suferit vătămări corporale cei doi pasageri, un bărbat şi un băiat în vârstă de 6 ani, iar din autoturismul răsturnat au fost răniţi toţi ocupanţii, şoferul, o femeie în vârstă de 27 de ani şi doi copii, un băiat de 5 ani şi o fată de 7 ani.

Cei trei cpii au traumatisme faciale şi sunt transportaţi la spitalul de Pediatrie. Cei trei adulţi - o femeie şi doi bărbaţi - prezintă traumatisme şi contuzii şi vor ajunge la UPU Sibiu.

Din al treilea autoturism nu au rezultat victime.

Toţi cei implicaţi sunt localnici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici