Satu Mare: Un poliţist de frontieră s-a împuşcat în cap, în timpul serviciului

Un poliţist de frontieră de la Carei, judeţul Satu Mare, aflat în timpul serviciului, a fost găsit mort, în noaptea de duminică spre luni, în autoturismul proprietate personală, având o plagă împuşcată în tâmpla dreaptă.

1 afișare
Imaginea articolului Satu Mare: Un poliţist de frontieră s-a împuşcat în cap, în timpul serviciului

Satu Mare: Un poliţist de frontieră s-a împuşcat în cap, în timpul serviciului

Călin Alexandru I., în vârstă de 27 de ani, agent în cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Carei, a fost găsit în maşina sa, la circa 150 metri de sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Carei. Agentul urma să plece în misiune împreună cu un alt poliţist de frontieră din cadrul aceluiaşi sector, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La faţa locului a mers o echipă de cercetare condusă de procurorul criminalist din Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, iar cercetările preliminare au arătat că moartea poliţistului a fost violentă, fiind vorba de sinucidere.

Potrivit subcomisarului Costel Saghin, adjunctul şefului Sectorului Poliţiei de Frontieră Carei, agentul Călin Alexandru I. a fost încadrat din august 2005 şi provenea din rândul poliţiştilor de frontieră angajaţi pe bază de contract în anul 2001. Agentul nu a avut niciun fel de abateri pe plan profesional, fiind caracterizat drept un angajat model. Călin Alexandru I. nu era căsătorit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici