Scandal cu gloanţe şi pietre în campania pentru alegerile locale parţiale în Ilfov

  • Doi bărbaţi dintr-un sat din judeţul Ilfov ar fi tras cu pistolul în aer şi ar fi aruncat cu pietre după o femeie care a sunat la 112. Se pare că scandalul a pornit de la un banner electoral, iar agresorii sunt tată şi fiu.
  • Ei au ajuns la secţia de Poliţie.
638 afișări
Imaginea articolului Scandal cu gloanţe şi pietre în campania pentru alegerile locale parţiale în Ilfov

Scandalul s-a produs luni în satul Cozieni din comuna Găneasa. O femeie a sunat la 112 pentru a anunţa că asupra ei au fost aruncate pietre şi că un bărbat a tras trei focuri de armă în plan vertical.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii oraşului Voluntari şi poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase. Poliţiştii fac cercetări şi se pare că agresiunea s-a produs din cauza unui material electoral.

Cei doi bărbaţi au fost identificaţi şi au fost duşi la secţia de Poliţie, pentru audieri.

În comuna Găneasa pe 27 iunie vor avea loc alegeri locale parţiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici