Scandal cu săbii şi bâte între două familii din Mogoşoaia

Cinci persoane au fost rănite în urma unui scandal izbucnit, marţi noapte, între două familii rivale din localitatea ilfoveană Mogoşoaia, care s-au luat la bătaie cu săbii şi bâte, poliţiştii fiind nevoiţi să tragă focuri de armă în aer pentru a-i linişti pe scandalagii.

68 afișări
Imaginea articolului Scandal cu săbii şi bâte între două familii din Mogoşoaia

Scandal cu săbii şi bâte între două familii din Mogoşoaia (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Membrii celor două familii s-au luat la bătaie pe străzile din Mogoşoaia din cauza unor conflicte mai vechi şi pe fondul consumului de alcool, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov, Claudia Burada.

În altercaţie au fost folosite bâte şi săbii, cinci persoane fiind rănite, însă fără a fi necesară spitalizarea lor. De asemenea, două maşini ale membrilor celor două familii implicate în conflict au fost sparte, a mai spus Claudia Burada.

La faţa locului au venit mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi trupe de intervenţie, care au fost nevoite să tragă mai multe focuri de armă pentru a-i linişti pe scandalagii.

Poliţiştii urmează să îi identifice pe cei implicaţi în conflict, unii vor fi duşi la Poliţia Buftea, iar alţii la IPJ Ilfov, a mai spus Claudia Burada.

Ea a precizat că unii dintre participanţii la conflict vor fi cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri, distrugere şi vătămare corporală.

Un echipaj de poliţie va rămâne în zonă până miercuri seară, pentru a preveni apariţia unui nou conflict, a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici