Scandal în Arestul Capitalei: un poliţist şi-a adus în sediu soţia, iar ea s-a certat cu o colegă

Un scandal între două femei, ambele poliţiste, a avut loc în sediul Serviciului de Reţinere şi Arestare Preventivă din Capitală, după ce un agent al structurii şi-a adus soţia, tot poliţist, în sediu, iar aici femeia s-a certat cu o colegă a soţului, aflată în timpul serviciului.

4290 afișări
Imaginea articolului Scandal în Arestul Capitalei: un poliţist şi-a adus în sediu soţia, iar ea s-a certat cu o colegă

Scandal în Arestul Capitalei: un poliţist şi-a adus în sediu soţia, iar ea s-a certat cu o colegă

Directorul Serviciului Independent de Reţinere şi Arestare Preventivă a declanşat verificări pentru pătrundere fără drept în sediu a unei femei, care, în 2 septembrie ar fi ameninţat şi ar fi adresat cuvinte jignitoare unui agent de poliţie, tot femeie, din cadrul subunităţii.

„Din primele date a rezultat că în seara de 2 septembrie, în jurul orei 22.30, un agent de poliţie, din cadrul structurii, aflat în serviciu, ar fi introdus în sediu o persoană, pe care a prezentat-o ca fiind soţia sa. Ulterior, cei doi s-ar fi deplasat la biroul in care îşi exercita atribuţiile de serviciu agentul (femeie) menţionat anterior, iar femeia i-ar fi adresat cuvinte jignitoare. A fost identificată persoana în cauză, tot poliţist, în cadrul altei structuri”, potrivit Poliţiei Capitalei.

Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pentru stabilirea situaţiei. De asemenea, au fost declanşate şi verificări interne, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsuri legale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici