Scandal în stradă de Sfântul Valentin. Ce a făcut un cuplu din Râmnicu Vâlcea, aflat în divorţ

  • Un cuplu din Râmnicu Vâlcea, aflat în divorţ, a făcut scandal, în plină stradă, în seara de Sfântul Valentin
  • Cei doi au ajuns la spital şi au fost amendaţi de poliţişti, care le-au deschis şi dosare penale
2348 afișări
Imaginea articolului Scandal în stradă de Sfântul Valentin. Ce a făcut un cuplu din Râmnicu Vâlcea, aflat în divorţ

Scandal în stradă de Sfântul Valentin. Ce a făcut un cuplu din Râmnicu Vâlcea, aflat în divorţ

Cei doi soţi s-au întâlnit întâmplător, vineri seara, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea, bărbatul fiind însoţit de o altă femeie, iar soţia era cu tatăl său.

Cei doi, aflaţi în divorţ, au început să-şi facă reproşuri, iar discuţiile au degenerat într-o bătaie de stradă, la care au participat toate cele patru persoane.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vâlcea, cei patru au solicitat asistenţă medicală.

„Apelantul a spus că este o singură victimă, dar echipajul SMURD sosit la faţa locului a găsit patru victime care doresc la spital”, au anunţat reprezentanţii ISU Vâlcea

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

„A avut loc un conflict spontan între un bărbat de 31 ani şi o femeie de 30 de ani, care s-ar afla în procedură de divorţ. La conflict ar mai fi participat şi o femeie de 28 de ani şi un bărbat de 52 de ani. Poliţiştii efectuează verificări pentru a stabili cu exactitate cele întâmplate”, a declarat Cătălin Udrea, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vâlcea, toate persoanele implicate în scandal au fost amendate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici