Scandal în toată regula, la Iaşi: Un bărbat şi iubita lui au bătut un poliţist şi un jandarm. Cum a pornit conflictul

Un bărbat şi o femeie din Iaşi au bătut un poliţist şi un jandarm aflaţi în misiune, oamenii legii fiind chemaţi de sora bărbatului, care a anunţat la 112 că este agresată de femeie, iubita fratelui.

1846 afișări
Imaginea articolului Scandal în toată regula, la Iaşi: Un bărbat şi iubita lui au bătut un poliţist şi un jandarm. Cum a pornit conflictul

Un bărbat şi iubita lui au bătut un poliţist şi un jandarm

Poliţistul şi jandarmul au intervenit pentru a aplana un conflict sesizat prin 112 de o femeie care a anunţat că este agresată de iubita fratelui său, în Iaşi.

Ajunşi la locul incidentului, oamenii legii au fost bătuţi de fratele victimei şi de iubita acestuia.

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul a refuzat în repetate rânduri să se legitimeze, iar atunci poliţistul a încercat să îl încătuşeze. Prietena lui, cea care stârnise iniţial scandalul, a început să îl lovească pe poliţist. Pentru că i-a fost distrasă atenţia poliţistului, bărbatul s-a eliberat din cătuşe şi l-a lovit cu pumnul pe jandarm.

În urma scandalului, jandarmul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cei doi agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore, apoi instanţa i-a plasat sub control judiciar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici