Scandal între deţinuţi la Penitenciarul Galaţi. Un bărbat a fost înjunghiat în gât de colegul de celulă

Un deţinut de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi şi-a înjunghiat un coleg de celulă cu un cuţit confecţionat artizanal. Incidentul s-a produs în urma unui scandal izbucnit între cei doi, într-o zonă de maximă siguranţă a închisorii.

691 afișări
Imaginea articolului Scandal între deţinuţi la Penitenciarul Galaţi. Un bărbat a fost înjunghiat în gât de colegul de celulă

Scandal între deţinuţi la Penitenciarul Galaţi. Un bărbat a fost înjunghiat în gât de colegul de celulă

Surse din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi susţin că deţinuţii erau în zona de maximă siguranţă a penitenciarului.

Agresorul este condamnat la 24 ani şi 6 luni de închisoare pentru acte de violenţă, printre care un omor deosebit de grav, în timp ce victima ispăşeşte o pedeapsă pentru mai multe furturi. Cei doi s-au certat şi agresorul a scos un cuţit confecţionat artizanal pe care l-a înfipt în gâtul victimei.

Bărbatul rănit a fost transportat la spital, iar agresorul este cercetat pentru tentativă de omor.

„Miercuri, în jurul orei 19.05, personalul operativ şi medical al Penitenciarului Galaţi a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane condamnate, urmare a unui prezumat act de agresiune. Concomitent, a fost solicitat sprijinul serviciului de ambulanţă, persoana în cauză fiind transportată la o unitate spitalicească din reţeaua sanitară publică, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, au anunţat reprezentanţii Penitenciarului Galaţi, la solicitarea MEDIAFAX.

Au fost sesizate Poliţia şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, precum şi judecătorul de supraveghere a privării de libertate.

Agresorul riscă o majorare a pedepsei, de până la 30 ani.

De asemenea, conducerea Penitenciarului a început o anchetă internă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici