Scandal la bordul aeronavei Copenhaga - Bucureşti din cauza unui pasager băut

Un român în vârstă de 44 de ani a provocat un scandal la bordul aeronavei Copenhaga - Bucureşti şi a fost preluat, joi seara, de Poliţia de Frontieră direct din avion. Bărbatul era în stare avansată de ebrietate.

1013 afișări
Imaginea articolului Scandal la bordul aeronavei Copenhaga - Bucureşti din cauza unui pasager băut

Scandal la bordul aeronavei Copenhaga - Bucureşti din cauza unui pasager băut

La Aeroportul Internaţional Henri Coandă, echipajul zborului unei companii aeriene a solicitat de urgenţă, prin turnul de control, intervenţia poliţiei de frontieră la bordul aeronavei la aterizare.

„Motivul, un pasager român în vârstă de 44 ani a provocat un scandal la bordul aeronavei care venea din direcţia Copenhaga-Bucureşti. Bărbatul, aflându-se în stare avansată de ebrietate, a fost preluat din aeronavă la aterizare de către polţtia de frontieră, urmând a se întocmi lucrare penală pentru încălcarea prevederilor Codului aerian ( art. 119 alin 2)”, au transmis, joi seara, reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

Nu au fost victime şi nu au fost identificate asupra lui arme sau obiecte periculoase, precizează Poliţia de Frontieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
aeroport,
scandal,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici