Scandal la mormântul Mădălinei Manole, unde Petru Mircea a venit cu bodyguarzi

Un scandal a izbucnit, joi, la mormântul Mădălinei Manole, din cimitirul "Bolovani", din Ploieşti, după ce mama cântăreţei a început să îi lovească cu pumnii şi să strige la bodyguarzii cu care soţul cântăreţei, Petru Mircea, a venit la cimitir, la parastasul de un an.

3210 afișări
Imaginea articolului Scandal la mormântul Mădălinei Manole, unde Petru Mircea a venit cu bodyguarzi

Scandal la mormântul Mădălinei Manole, unde Petru Mircea a venit cu bodyguarzi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Primii care au ajuns la cimitir au fost părinţii Mădălinei Manole, în jurul orei 11.30, însoţiţi de câteva rude, iar la scurt timp la mormânt a venit şi soţul cântăreţei, Petru Mircea, însoţit de bodyguarzi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Petru Mircea a pus pe mormântul cântăreţei câteva buchete de flori, moment în care mama artistei a început să îi lovească pe bodyguarzi.

Mama Mădălinei s-a năpustit apoi asupra bodyguarzilor şi a început să ţipe, reproşându-i lui Petru Mircea că şi-a angajat bodyguarzi pe banii fiiicei sale.

"Aţi văzut-o pe Mădălina vreodată cu bodyguarzi? Ruşine! Ruşine! De ce vine un neica nimeni cu bodyguarzi? Fata mea a fost vedetă şi nu şi-a pus bodyguarzi", a spus mama Mădălinei Manole, repetând "Afară, afară de aici!", după care a început să smulgă de pe mormânt florile aduse de Petru Mircea şi să le arunce.

Rudele au încercat să o convingă pe mama Mădălinei Manole să plece din cimitir şi să revină mai târziu.

Petru Mircea a spus cu lacrimi în ochi că nu doreşte nimănui o astfel de durere şi că se aştepta la un astfel de scandal.

Soţul Mădălinei Manole nu a scăpat nici de furia unor fani ai artistei care au mers la mormânt în ziua parastasului, mai mulţi ploieşteni reproşându-i, în primul rând, atitudinea pe care o are faţă de părinţii Mădălinei, pe care nu îi lasă să îşi vadă nepotul.

"Vrei să o bagi în pământ şi pe femeia asta, aşa cum ai făcut cu fata ei?", i-a spus lui Petru Mircea unul dintre admiratorii Mădălinei Manole.

Alţii i-au reproşat acestuia că, pe lângă faptul că nu îi lasă pe bunici să îşi vadă nepotul, beneficiază de pe urma morţii artistei, stând în casa acesteia şi bucurându-se de banii pe care ea i-a câştigat de-a lungul vieţii.

La un moment dat, o persoană care nu făcea parte din anturajul niciunuia dintre grupurile aflate în conflict, a încercat să liniştească spiritele şi să îi ia apărarea lui Petru Mircea, însă a devenit ţinta furiei admiratorilor aflaţi la mormânt.

Mădălina Manole s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naştere. Cântăreaţa a fost găsită moartă de către soţul ei, în locuinţa lor din Otopeni.

După moartea artistei, a urmat un întreg scandal mediatic între părinţii solistei şi soţul acesteia, care şi-au disputat inclusiv copilul cântăreţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici