SCANDAL la Spitalul de Urgenţă Târgovişte: Un paznic a fost rănit şi mai multe geamuri au fost sparte

Mai multe persoane care însoţeau un pacient au devenit violente, marţi seara, pentru că nu li s-a permis accesul în camera de gardă a Spitalului de Urgenţă Târgovişte, au rănit un paznic şi au spart mai multe geamuri. Poliţiştii şi jandarmii intervin pentru aplanarea conflictului.

2268 afișări
Imaginea articolului SCANDAL la Spitalul de Urgenţă Târgovişte: Un paznic a fost rănit şi mai multe geamuri au fost sparte

Foto: Facebook/Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste

Potrivit Poliţiei Dâmboviţa, poliţiştii şi jandarmii intervin la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte pentru aplanarea unui conflict, produs de rudele unui pacient.

Mai multe geamuri de la uşa de acces în Unitatea de Primiri Urgenţe au fost sparte, iar cioburile au rănit un agent de pază.

„Din primele date, se pare că, pe fondul unor nemulţumiri, mai multe persoane ar fi provocat distrugeri la geamurile uşii de acces la Urgenţe. Totodată, se pare că unul dintre agenţii de pază ar fi fost accidentat ca urmare a spargerii geamurilor”, arată sursa citată.

Persoanele care au devenit violente însoţeau o rudă la Urgenţe şi au provocat scandalul pentru că nu li s-ar fi permis accesul în camera de gardă.

Persoanele agresive au fost conduse la sediul Poliţiei Târgovişte pentru cercetări, urmând să fie dispuse măsurile legale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici