SCANDAL pe tema Maternităţii Giuleşti la PMB: Viceprimarul Bădulescu a injurat un consilier USR

Consilierul USR Ana Ciceală îl acuză pe viceprimarul Aurelian Bădulescu că a înjurat-o în cadrul Comisiei de sănătate de la Primăria Capitalei, de marţi. Aurelian Bădulescu recunoaşte că a înjurat-o, atât verbal cât şi în scris, pe procesul verbal de participare la Comisie.

433 afișări
Imaginea articolului SCANDAL pe tema Maternităţii Giuleşti la PMB: Viceprimarul Bădulescu a injurat un consilier USR

SCANDAL pe tema Maternităţii Giuleşti la PMB: Viceprimarul Bădulescu a injurat un consilier USR

„Doamna Firea a preferat să-l trimită pe domnul Bădulescu în şedinţa Comisiei şi să nu-şi asume responsabiltiatea pentru situaţia de la Maternitatea Giuleşti, care mi se pare foarte gravă şi despre care întreb de două săptămâni. Domnul Bădulescu a preferat să nu-mi răspundă la întrebări, ocolind răspunsul timp de o oră aproape, în fel şi chip. Iar la sfârşitul şedinţei s-a enervat şi a reacţionat după cum s-a văzut în procesul verbal. Scrisul a fost metoda elegantă de la sfârşitul injuriilor prin care şi-a exprimat acelaşi punct de vedere. Nu mă intimidează astfel de injurii din partea domnului Bădulescu, nici pe subiectul Maternităţii Giuleşti, nici pe subiectul companiilor municipale”, a declarat, miercuri, Ana Maria Ciceală.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a recunoscut că a înjurat-o pe Ana Ciceală, atât verbal cât şi în scris, pe procesul verbal. Incidentul de la Comisia de Sănătate de la PMB a fost făcut public, prima dată, pe Facebok de parlamentarul USR Mihai Goţiu.

„Aşa cum aţi observat, domnul Goţiu s-a urcat pe acea fiinţă gingaşă care este doamna Ciceală şi a venit să spună cum că eu nu am avut igiena bucală necesară. Aşa este, după 45 de minute, atunci când am consumat toate elementele de discuţie cu numita Ciceală, parte a filmului de scurt metraj USR, a trebuit să umblu la registrul popular de înjurături. Întotdeauna mă caracterizează lucrurile pe care mi le asum”, a declarat şi viceprimarul Aurelian Bădulescu.

De altfel, Bădulescu a continuat tensiunile şi miercuri, la şedinţa CGMB, când l-a invitat pe consilierul Ciprian Ciucu „afară, pe hol, la smardoială”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici