Scandal sângeros la o discotecă din Botoşani. Un tânăr de 23 de ani a ajuns la spital cu gâtul tăiat

Un bărbat de 23 de ani a ajuns în noaptea de miercuri spre joi în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat în zona gîtului, în timpul unui conflict izbucnit între două grupuri de tineri în faţa unei discoteci din Botoşani. Opt persoane au fost duse la audieri.

1586 afișări
Imaginea articolului Scandal sângeros la o discotecă din Botoşani. Un tânăr de 23 de ani a ajuns la spital cu gâtul tăiat

Scandal sângeros la o discotecă din Botoşani. Un tânăr de 23 de ani a ajuns la spital cu gâtul tăiat. Sursă foto: stiri.botosani.ro

Tânărul de 23 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul din Botoşani după ce a fost înjunghiat în zona gâtului. Acesta a fost implicat, alăturii de prietenii săi, într-un conflict în faţa unei discoteci din oraş.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp, în acest caz a fost declanşată o anchetă pentru tentativă de omor, fiind duse la audieri opt persoane.

„Este vorba despre un conflict izbucnit între două grupuri de tineri în faţa unei discoteci din oraş. În urma acestui conflict, un tânăr în vârstă de 23 de ani a ajuns la spital cu gâtul tăiat. În acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, dosarul fiind instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. La audieri se află opt persoane, urmând să se stabilească împrejurările în care a avut loc incidentul”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Maria Carp.

Tânărul de 23 de ani a fost operat în cursul nopţii, starea acestuia fiind stabilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici