Scăpări de gaze dintr-un tir încărcat cu butelii au blocat traficul în zona Bihor

Traficul este blocat joi pe un drum naţional din Bihor din cauza unui tir care transportă butelii cu gaz metan.

110 afișări
Imaginea articolului Scăpări de gaze dintr-un tir încărcat cu butelii au blocat traficul în zona Bihor

Scăpări de gaze dintr-un tir încărcat cu butelii au blocat traficul în zona Bihor

Traficul este blocat joi pe un drum naţional din Bihor din cauza unui tir care transportă butelii cu gaz metan. Din cel puţin una dintre butelii scapă gaze, iar la faţa locului au fost trimise mai multe echipe de intervenţie.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, incidentul a avut loc pe DN 19 Oradea-Carei, în zona localităţii Tarcea, din judeţul Bihor.

Un tir încărcat cu butelii cu gaz metan este oprit pe suprafaţa de rulare, întrucât prezintă scăpări de gaze la una dintre butelii.

La faţa locului acţionează forţe MAI. Circulaţia este restricţionată pe ambele sensuri.

„ISU Bihor a fost sesizat cu privire la faptul că, pe raza localităţii Tarcea exista pericolul producerii unei explozii, întrucât una din cele 840 de butelii, aflate într-un TIR, prezenta scăpări de gaze. A fost balizată zona şi au au fost evacuate toate persoanele pe o rază de 300 de metri (în total 42 de persoane aflate în zona de risc, de pe stradă, dintr-un bloc şi din casele aflate în zona respectivă). De asemenea, s-a luat măsura restricţionării traficului, pe ambele sensuri. S-a acţionat pentru răcirea buteliilor şi evacuarea celei defecte, pompierii preîntâmpinând producerea unei explozii”, au explicat reprezentanţii ISU.

În urma incidentului nu au fost victime şi pagube importante.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
butelii,
tir,
dn19

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici